Nedan följer övriga praktiska saker som vi vill trycka lite extra på inför starten av cupen.

-  På hemsidan under menyn ” Karta ” hittar ni var alla hallar ligger!

- På hemsidan finns tävlingsreglementen, se denna länk , passa på att plugga alla regler i förväg!

- Inför varje match ska ledarna, vid matchsekretariatet, kontrollera och ev korrigera tröjnummer på spelarna, tex om ni byter till reservställ. Ni skall även lägga till K för lagkapten och M för era målvakter samt slutligen skriva under matchprotokollet. Detta görs i matchsekretariatet precis som vanligt innan matchstart.

- Kom ihåg att ta med er uppvärmningsbollar till era matcher. Tiden mellan matcherna är väldigt begränsad men om möjlighet ges kan ni få några minuter på planen, men vi bistår inte med uppvärmningsbollar. Räkna dock inte med att få någon uppvärmningstid på planen.

- Tänk på att aldrig lämna någonting i omklädningsrummen, dels för stöldrisken, dels för att lämna plats för nästa lag. Tag med era saker in i hallen bredvid avbytarbänken istället.

- Vi Livesänder samtliga matcher. Sprid gärna detta till era hemmavarande föräldrar och vänner! Även ni ledare kan kolla på era matcher i efterhand. Vi fortsätter samarbetet med Streamify som sköter distributionen av matcherna samt tar betalt. Man hittar matcherna på www.bastkustcupen.se under ” Spelschema och resultat”. Bredvid varje match under ”Live” kommer det finnas en ”film-ikon” som man klickar på för att komma till rätt match. Det tar några minuter att köpa biljetterna så genomför detta en stund före matchstart så ni inte missar nån action!

- Cupen är helt kontantfria i våra cafeterior och tar endast emot betalningar vi swish (i vissa cafeterior även kort). Sprid gärna detta till medföljande besökare.

- Det råder totalt nötförbud i alla lokaler, hallar, boende, omklädningsrum etc. Tänk på att det även gäller om ni köper och tar med egen mat eller tilltugg.